Fyysinen. Kamala sana. Kurkkua puristaa, keuhkot vinkuu, sydän hakkaa. Ahdistaa.

Valittaminen ei auta. Pitää kuulemma tehdä asioille jotakin. Jotakin. Mitä se on? Miksei kukaan osaa vastata siihen? Ollaan niin kovin mystisiä ja mukaviisaita, kun osataan laukoa mukahienoja elämänmukaviisauksia. "Kyllä sinä sen itse tiedät mitä pitää tehdä. Ei minun tule sitä sinulle kertoa. Itsepohdiskelu auttaa."

Pohdiskele kuule ihan keskenäs vaan. Minä kun en juuri muuta ole tässä viime aikoina tehnytkään. Mutta sitten kun sun on paha olla, niin koitapa sitten sitä itsepohdiskelua, äläkä vaan erehdy kertomaan pahasta olostasi kellekään. Kyllä sinun itse täytyy tietää mitä tehdä.

Valitsen seuraavaksi aihepiirin 'käyttäytymissäännöt anonyyminä'. Olenpa pitsinnyplääjien foorumilla vaikkapa nimimerkillä Pieru. Olen nyplännyt kymmenen vuotta ja lähes kaikentyyppisillä langoilla ja annan vinkin aloittelijalle. Mut hei, varokaa Tekokakkaa! Nimimerkki Tekokakka, joka on ainakin joskus nähnyt pitsiliinoja, kumoaa ohjeesi aivan täysin. Ilman mitään perusteluita. Ei. Jyrkkä ei. Ei se noin mene. Pierun on nyt vaan syytä väistyä Tekokakan tieltä, koska kyllä Tekokakka tietää paremmin. Ja sillä on aina oikeus esittää asiansa välittämättä minkäänlaisista käyttäytymissäännöistä. Tekokakka on aikaisemmin saanut noottia foorumin ylläpidolta, mutta ei se mitään merkkaa! Tekokakka on oikeassa! Tekokakka on varsinainen Tehokakka ja Tehoilla on omat säännöt!

Pölyä, check. Hiekkaa, check. Allergiaa, check. Joo, ottaap henken piälle. Ei hyvä. Köhköh. Squeek, squeek. Kuule pistä ne koirat pois, niin, pistä. Ja kissat. Juu. Laita kaikki pois vaan niin maailma pelastuu kuule juu, ja rahatki säästyy!

En pistä. En. Äläkä lauo mulle enää yhtään typerää kommenttia. Kiitos.

Heii! Tiiättekö, kun on sellainen äärimmäisen vahva kutina, että sun "kaverit" puhuu susta selän takana paskaa! :D Ja tiiättekö, kun saat tietää, et se on ihan totta. Ja sit ne ei kuiteskaan tiiä, että sä tiiät. Notta mutta sehän se vasta onkin lystiä! NO EI OLE!!  Ei siinäkään mittään. Jutelkaa vaan (vitun "aikuiset ihmiset"). Mut se kannattaa kuitenkin muistaa, et minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Ja jos näin kusipäistä ihmistä kusettaa, niin aatelkaapa millaisena se kaikki tuleekaan takaisin! :O Siinä voip mennä huuli pyöriäks yhdellä sun toisella. Enkä mää uhkaile, mää kerron vaan faktoja.

Näihin iloisiin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tällä kertaa. Oikein vitun hyvää huomenta vaan sullekin!